Μπομπονιερες Βαπτισης με Θαλλασινο Θέμα

2014-06-18 14:24

Αστερίες, κοχύλια, καραβάκια και... ότι φανταστεί ο νους σας, στη διάθεσή σας για να διαλέξετε μια μπομπονιέρα βάπτσης με θαλασσινό θέμα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Αφού ολοκληρώσετε την αναζήτηση του Προσκλητηρίου Βάπτισης και κάνετε την παραγγελία σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις Μπομπονιερες Βαπτισης.
Πολλές φίλες (ακούγοντας συμβουλές από... άσχετους) επιμένουν ότι η μπομπονιέρες και το προσκλητήριο πρέπει να είναι "σετ".
Πόσες φορές θα το πούμε βρε κορίτσια;
Φυσικά και μας ενδιαφέρει να είναι το ίδιο θέμα (στην περίπτωσή μας Θαλλασινό) αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος να είναι δοαφορετικά!
Μην ξεχνάτε σας παρακαλώ ότι το προσκλητήριο οι καλεσμένοι το λαμβάνουν πολύ νωρίτερα από το μυστήριο που θα παραλάβουν τη μπομπονιέρα και κανείς δεν το θυμάτε όπως επίσης και κανέις δεν θα το κουβαλάει μαζί του για να δει αν είναι "σετ"! 

 

 
 
 
Μαναδική δημιουργία από Ελληνικό εργαστήρι λαικής τέχνης, μπομπονιέρα βάπτισης σε ρεσώ με θέμα τη βαρκούλα.
Ζωγραφισμένη στο χέρι με βιολογικά φυσικά χρώματα σε γήινες αποχρώσεις και διακοσμημένη γκλίτερ.
Μέσα σε γάζα διαστάσεων 25 Χ 25 εκ. τοποθετούμε 5 ποιοτικά κουφέτα Νο1 αμυγδάλου και δενουμε τη γάζα.
Μπορούμε να αλλάζουμε τα χρώματα της διακόσμησης για να ταιριάξει και σε κοριτσίστικη βάπτιηση. Δεν είναι υποχρεωτικά το Θαλλασινό Θέμα μόνο για αγοράκι επειδή είναι μπλε!
 
 
 
 
Το ψαράκι είναι τοποθετημένο επάνω στο πουγκί - τσαντάκι καμβά-μουσαμά, αποτελείται από ύφασμα καρρώ κόκκινο με μπλέ φιογγάκι και μας δίνει μια αισθητικά διαφορετική μπομπονιέρα.
Σίγουρα δε θα εντυπωσιάσει τους προσκεκλημένους της βάπτισης του παιδιού σας και θα μείνει σε πολλούς σαν ενθύμιο.